..
..
..
..
..
 
    SIDE STAR PARK /  AI Side
www.hotelsidestar.com

KONUM: Side merkezden yaklaşık 1 km, otelin kendi ve kumlu plaja 150 m, Manavgat’ a 7 km ve Antalya havalimanına 65 km mesafededir.

 

TESİS: Konforlu ve tamamı klimalı otel, ana ve ek binalardan oluşmaktadır ve 5 katında toplam 192 odası bulunmaktadır. Bahçe alanında güzel yüzme havuzu (2 su kaydırağı; limitli saatlerde) ve güneşlenme terası mevcuttur. Ana binada güzel dizayn edilmiş giriş salonu, resepsiyon ve oturma imkanları, ana binada 2 asansör, lobi bar, TV köşeli eğlence/dinlenme odası, internet köşesi, oyun odası, mini market, kuaför, disko, çeşitli barlar ve sigara içilmeyen bölümü olan restoran, kapalı havuzu olan (erken ve geç sezonda) wellness bölümü, şezlong, şemsiye ve minderler havuzda ve plajda ücretsiz olarak sunulmaktadır.   

 

ODALAR: Standart odalar: Güzel dekore edilmiş odalarda klima, telefon, mini bar, müzik kanallı uydu TV (Alman kanalları ağırlıklı), kasa (ücretli), banyo/WC, saç kurutma makinesi ve balkon. Bazı odalar biraz daha geniştir ve oturma köşesi ve 2 yetişkin ve 2 çocuk konaklamaları için ranzalı yatakları bulunmaktadır. Aile odaları: Aynı dekorasyona sahip; ilave olarak 1 ayrı yatak odası mevcuttur. Max. konaklama 3 yetişkin + 1 çocuk.  

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Masa tenisi, fitness merkezi, aerobik, jimnastik, sauna, hamam, bisikletler için depo ve tamirat imkanları, dart, bilardo, disko ve soft animasyon. Ücretli: Bowling (2 bowling pisti) ve bisiklet kiralama, masaj, atari oyunları, internet köşesi ve açık alanlarda kablosuz internet bağlantısı, plajda özel şirketler tarafından sunulan su sporları.


KONAKLAMA: Her şey dahil: Saat 11:00’ e kadar açık büfe kahvaltı ve geç kahvaltı. Açık büfe öğle ve akşam yemeği, haftada bir kez Balık restoranında seçmeli akşam yemeği (rezervasyonlu), gün içinde snack, kahve, çay ve kek, yaz sezonunda dondurma saati, 10:00-24:00 saatleri arasında her türlü yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, mini barın günlük bir şişe su ile doldurulması. Ücretli hizmetler: İthal içecekler, kokteyller, taze sıkılmış meyve suları, alakart restoran, tıbbi bakım ve hizmetleri, çamaşırhane, telefon, faks.