..
..
..
..
..
 
    PAPILLON AYSHA /  High Class AI Belek
www.papillon.com.tr

KONUM: Otel, doğrudan Belek’ te uzun ve kumlu sahilde bulunmaktadır; Belek merkezine yaklaşık 4 km, Antalya’ ya 40 km ve Antalya havalimanına 35 km mesafededir.  

 

TESİS: Otel, müşterilerine resepsiyon, lobi, lobi bar, ana restoran, 4 alakart restoran (İtalyan, Japon, Türk ve Balık / haftanın 6 gününde), sauna, hamam, fitness merkezi, güzellik merkezi ve çeşitli mağazalar sunmaktadır. Genç müşteriler için mini kulüp (4-12 yaş), genç kulüp (13-16 yaş – sadece Temmuz & Ağustos aylarında) ve çocuk oyun parkı, 5 yüzme havuzu (havuzların birinde su kaydırağı bulunmaktadır), çocuk havuzu ve havuz bar. Şezlong, şemsiye, minder ve havlu havuz ve plajda ücretsiz sunulmaktadır.  

 

ODALAR: Tüm odalarda hali zemin, banyo/WC, saç kurutma makinesi, klima (merkezi sistem/limitli saatlerde), müzik kanallı uydu TV, mini bar (soft içecek ve bira günlük konulur), kasa be balkon.  

 

AKTİVİTELR: Ücretsiz: Işıklandırmalı 2 tenis kortu, tenis topu ve raket, fitness merkezi, hamam, sauna, basketbol, voleybol, havalı tüfek, dart, masa tenisi, su toplu, su voleybolu, jimnastik, su jimnastiği, kano, pedallı aletler, sörf (sadece lisanlı) ve günlük animasyon programları, gece eğlenceleri. Ücretli: Internet kafe, bilardo, bilgisayar ve video oyunları, bowling, masaj, hamamda kese, hamam, güzellik merkezi, katamaran (sadece lisanslı) ve motorlu su sporları.   

 

KONAKLAMA: High class her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, diyet ve çocuk büfesi, gece yarısı büfesi, öğleden sonra çay, kahve ve kek, günde bir kez alakart restoranların birinde yemek (rezervasyonlu), meyve saati, dondurma saati, snack, waffel ve gözleme, 24 saat her türlü yerli ve bazı ithal alkollü ve alkolsüz içecekler, diskoda saat 02:00’ ye kadar, 24:00-07:00 saatleri arası oda servisi. Ücretli hizmetler: Taze sıkılmış meyve suları, barda dondurma, kaliteli şaraplar, şampanya, tüm şişeli içecekler, telefon, faks, çamaşırhane ve talep üzerine bebek bakımı.