..
..
..
..
..
 
    LIMAK LARA DE LUXE & RESORT /  UAI Lara
www.limaklarahotel.com.

KONUM: Otel doğrudan Lara’ nın kumlu plajında bulunmaktadır. Antalya şehir merkezine olan mesafesi yaklaşık 25 km, Belek’ e 45 km ve Antalya havalimanına 13 km dir.

 

TESİS: Otelin toplam 448 odası mevcuttur ve müşterilerine resepsiyon, lobi barlı lobi, ana restoran, 6 alakart restoran, (İtalyan, Türk, Meksika, Balık, Hint ve Thai & Sushi), barlar, disko, alış veriş merkezi, konferans odası, mini kulüp (4-12 yaş), genç kulüp (13-16 yaş; sadece yüksek sezonda), amfi tiyatro, internet kafe, fitness merkezi,  2 sauna, hamam, kuaför, wellness merkezi, su kaydıraklı kapalı havuz ve jakuzi sunmaktadır. Dış alanda 3 yüzme havuzu, 2 çocuk havuzu ve 6 su kaydıraklı su parkı bulunmaktadır. Şezlong, şemsiye ve havlu havuz ve plajda ücretsiz olarak sunulmaktadır.   

 

ODALAR: Odalarda halı zemin, banyo/WC, saç kurutma makinesi, kasa, telefon, klima (merkezi sistem/limitli saatlerde), müzik kanallı uydu plazma TV, mini bar (su, soft içecek ve bira günlük konulur) ve balkon.

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Tenis kortu (gün içinde), fitness merkezi, 2 sauna, hamam, jakuzi, kano ve rüzgar sörfü (sadece lisans ile), squash, günlük animasyon programları. Ücretli: Tenis raket ve topları, tenis dersi, ışıklandırmalı tenis kort, squash ekipmanları, bilardo, bowling, masaj, wellness merkezi ve özel şirketler tarafından plajda sunulan çeşitli motorlu su sporları.

 

KONAKLAMA: Ultra her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, snack, öğleden sonra çay, kahve ve kek, dondurma saati, 3 alakart restoranların her birinde bir kere yemek (İtalya, Hint ya da Türk; rezervasyonlu), gece yarısı snack, lobi barda 24 saat her türlü yerli ve bazı ithal alkollü ve alkolsüz içecekler (barlardaki AI saatleri değişkendir), 24:00-04:00 saatleri arasında oda servisi (seçilmiş yiyecekler), 09:00-16:00 saatleri arasında ütü hizmeti (kişi başı/günlük 2 parça). Ücretli hizmetler: 3 alakart restoran (Thai & Sushi, Meksika ve Balık), tüm şişeli içecekler, ithal içecekler, tıbbi bakım ve hizmetler, taze sıkılmış meyve suları, 04:00-24:00 saatleri arası oda servisi, telefon, faks.